Całodniowe 3-daniowe menu
oparte na ciepłym obiedzie.
już od 59,00 zł
Cena 3-daniowego wyżywienia to tylko:
59 zł w abonamencie miesięcznym,
66 zł w abonamencie tygodniowym,
70 zł za jednorazowe zamówienie.
Cena zawiera koszt opakowań.
Serdecznie zapraszamy do składania zamówień poprzez formularz znajdujący się na dole strony.
AKTUALNE MENU 3-DANIOWE
Tydzień A
Tydzień B
Tydzień C
Tydzień D
Tydzień A
Poniedziałek | Ś: owsianka na mleku z gruszką i cynamonem O: pieczone pałki z kurczaka serwowane z ziemniakami opiekanymi i zieloną surówką K: croissant z pastą jajeczną, rukolą i szczypiorkiem |
Wtorek | Ś: gotowane frankfurterki okraszone cebulą i jajko sadzone O: roladka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, słonecznikiem i boczkiem podana z ryżem i surówką z selera i ananasa K: sałatka Cezar |
Środa | Ś: kasza manna z musem truskawkowym i borówkami O: kotlet z mielonego mięsa indyka podany z gotowanymi ziemniakami i buraczkami K: podwójna, kolorowa kanapka z chleba razowego z wędliną, jajkiem i warzywami |
Czwartek | Ś: omlet ze szczypiorkiem podany z sałatką z pomidorów O: penne z pesto bazyliowym i pomidorami koktajlowymi K: wrap z kurczakiem i warzywami |
Piątek | Ś: pudding ryżowy z ananasem O: ryba serwowana z gotowanymi ziemniakami i sałatą w śmietanie K: zielona sałatka z jajkiem i tuńczykiem |
Tydzień B
Poniedziałek | Ś: bagietka z pastą z wątróbki i konfiturą z czerwonej cebuli O: pierś kurczaka po parysku z gotowanymi ziemniakami blanszowanymi warzywami K: sałatka grecka z sosem winegret |
Wtorek | Ś: musli przekładane jogurtem i owocami O: szaszłyk z podudzia kurczaka podany z ryżem i surówką z marchewki K: zielona sałatka z ciecierzycą, kurczakiem, mango i marchewką podana z sosem winegret – orzechowym |
Środa | Ś: croissant z domowym hummusem, pieczonym burakiem i rukolą O: zupa sezonowa i słodka niespodzianka K: meksykańskie burrito |
Czwartek | Ś: owsianka na mleku z jabłkiem, orzechami i cynamonem O: medaliony z indyka w sosie własnym serwowane z kaszą i buraczkami K: gofer z serkiem śmietanowym, wędzonym łososiem i warzywami |
Piątek | Ś: gotowane jaja, zielona sałatka i pieczywo pełnoziarniste O: farfalle z tuńczykiem i brokułem w sosie prowansalskim K: polędwica z dorsza po grecku i pieczywo |
Tydzień C
Poniedziałek | Ś: jaglanka na mleku kokosowym z owocami O: dewolaj z gotowanymi ziemniakami i zieloną surówką K: szakszuka ze szczypiorkiem i bazylią |
Wtorek | Ś: gotowane frankfurterki okraszone cebulą i jajko sadzone O: pierś kurczaka w sosie pieczarkowo – tymiankowym podana z ryżem i surówką z marchewki K: tosty z mozzarellą, rukolą i pomidorami |
Środa | Ś: czekowsianka z owocami O: zupa sezonowa K: pełnoziarnisty makaron z zielonymi warzywami |
Czwartek | Ś: gofer z jajkiem po benedyktyńsku i salsą pomidorową O: burrito z szarpaną wieprzowiną i sosem jogurtowo – czosnkowym K: zielona sałatka z pieczonym burakiem, serem typu feta i pomarańczą |
Piątek | Ś: naleśniki na słodko O: gzik na pieczonym ziemniaku K: bagietka z pastą z tuńczyka na rukoli |
Tydzień D
Poniedziałek | Ś: omlet z szynką, parzonym brokułem i szczypiorkiem podany z grzanką i pomidorem O: pierś indyka w sosie własnym z ziemniakami gotowanymi i groszkiem z marchewką K: firmowy pasztet ze śliwką serwowany z pieczywem i zieloną sałatką |
Wtorek | Ś: owsianka z owocami O: fusilli w sosie szpinakowym z boczkiem i cebulą K: zielona sałatka z wędzonym kurczakiem i warzywami z sosem jogurtowym |
Środa | Ś: bułka z pastą twarogową i warzywami O: zupa sezonowa i krokiet z jajecznym farszem K: bagietka z pastą z wątróbki i konfiturą z czerwonej cebuli |
Czwartek | Ś: jaglanka z musem owocowym O: grillowana pierś kurczaka podana z ryżem z warzywami K: sałatka z roszponką, ogórkiem, gruszką, serem typu feta i granatem z sosem winegret |
Piątek | Ś: gotowane jaja, zielona sałatka, pieczywo pełnoziarniste i sos musztardowy O: pierogi K: podwójna, kolorowa kanapka z chleba razowego z wędliną i warzywami oraz owsiany koktajl owocowy |